thailand - hua hin_strand_sunset_01
Thailand - Mageløse oplevelser

Hoteller på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Bangkok 2 nætter i Bangkok
2
Overnatning
Grand China Hotel ★★★+

River Kwai 3 nætter i River Kwai
3
Overnatning

Hua Hin 7 nætter i Hua Hin
7
Overnatning


Bangkok

Inkluderet i prisen

Grand China Hotel ★★★+

Populært hotel beliggende i hjertet af Bangkoks ældste og mest charmerende bydel Chinatown og i gåafstand fra Chao Phrayafloden. Mange af Bangkoks største seværdigheder ligger lige uden for døren. Alle 153 værelser er rummelige og godt indrettet i friske farver og udstyrede med alle moderne faciliteter.

Hotellet har en spændende kinesisk restaurant og bar på øverste etage, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, mens den roterer rundt på 1 time. Endvidere har hotellet en lille dip-pool på taget. Der er fitness på hotellet samt en hyggelig café i gadeplan, hvorfra I kan følge dagligdagen i hektiske China Town. 

Et populært hotel for jer som ønsker at opleve det ”ægte og autentiske” Bangkok mens I nyder godt af et højt serviceniveau til en attraktiv værelsespris.

153 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

River Kwai

Inkluderet i prisen

Hintok River Camp

Denne camp er med sin fabelagtigt gode beliggenhed en helt særlig oplevelse. Camp'en ligger ved det historiske Hell Fire Pass med River Kwai i forhaven og junglen i baghaven. Værelserne består af gode telte, naturligvis møbleret med rigtige senge og andre møbler og med eget badeværelse med rindende koldt og varmt vand. Vi bruger Deluxe-teltene, som er mellem 26- og 32m2 med privat terrasse, hvor man kan nyde områdets fantastiske natur. Det er muligt at lave opredning til børn.

Camp'en udbyder et væld af aktiviteter, som man kan deltage i, bl.a. trekkingture i det historiske område omkring Dødens Jernbane og Hell Fire Pass, cykelture på mountain bikes til omkringliggende landsbyer, sejlture på floden, elefantsafari og meget andet. Bemærk, at der er en del trapper i camp'en.

Når man skal slappe af, kan man bade i poolen, som er en naturlig kildevandspool, eller nyde udsigten over River Kwai fra en behagelig liggestol. Om aftenen tændes der bål i haven og serveres dejlig thai-mad fra buffeten. Hintok River Camp er et særdeles behageligt bekendtskab!

21 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Balkon / Terrasse
Wifi

Hua Hin

Inkluderet i prisen

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa ★★★★

Et virkeligt dejligt resort bygget i en blanding af kolonistil og asiatisk stil med meget smukt træskærerarbejde og mange andre fine arkitektoniske detaljer. Resortet ligger i fred og ro på en stikvej ned til havet ca. 5 km syd for Hua Hin med masser af gode restauranter, bl.a. El Fresco på Lets Sea, inden for gåafstand. 

Resortets egen restaurant ligger i haven lige før trapperne ned til stranden. Inden for gåafstand finder I også en 7 Eleven, et supermarked og diverse day-spa'er, der tilbyder massage til fornuftige priser. 

Midt i resortets frodige have og med udsigt over vandet er der anlagt en smukt formet pool, som understreger den oaselignende stemning, der præger hele resortet. 

De rummelige værelser er naturligvis også smukt indrettet med mørke trægulve og fine møbler med et strejf af kolonial charme, og de byder på alle tænkelige faciliteter.

Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt over grønne områder. Vi bruger Deluxe-værelser, men det er muligt at opgraderet til Grand Deluxe, som er mere rummelig, eller evt. til en Jacuzzi Villa, som har opholdsrum, soveværelse, et endnu større badeværelse og en rummelig terrasse med privat jacuzzi.

Gode måltider indtages ude eller inde i den store hovedrestaurant, i den mindre restaurant på stranden (kun åbent i højsæsonen) eller ved poolbaren, og i spaen kan I nyde forskellige behandlinger, der kombinerer vestlige og asiatiske metoder. Der tilbydes gratis shuttlebus til centrum af Hua Hin, og der findes også et lille marked i gåafstand fra resortet, som dog kun har åbent i weekenderne.

77 værelser
0 m Strand
5 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)