Billedskønne Myanmar - Spektakulære UNESCO oplevelser
Billedskønne Myanmar
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (14 anmeldelser)

Billedskønne Myanmar

Individuel rejse
12 dage fra kr. 17.365
Mulighed for strandforlængelse

Myanmars spektakulære seværdigheder og smilende befolkning med mulighed for forlængelse på bountystranden Ngapali.

Myanmar er et land i rivende forandring, især ved hjælp fra redningskvinden med det svært udtalelige navn, Aung San Suu Kyi, som hele sit liv har kæmpet for et demokratisk og åbent Myanmar. Heltinden har været med til at give landet en saltvandsindsprøjtning af dimensioner. Med frihed følger betalingsstærke globale investorer og turister, som de sidste par år er strømmet til landet for at profitere og sidstnævnte til at opleve et autentisk stykke af Asien. Myanmar er ikke en billig destination, til gengæld står kulturelle og naturoplevelser i kø og vil begejstre og fascinere selv de mest berejste globetrottere.

Denne rejse tager jer med til de mest spektakulære seværdigheder i Myanmar
Bagan med over 2000 fantastiske templer og pagoder på et område ikke større end Amager er et enestående fænomen, som vil holde arkæologer beskæftigede de næste 100 år, da området husede over 13.000 helligdomme. Inlesøen hvor I vil møde de særprægede Intha-fiskere, der står på et ben og vrikker åren og dermed båden frem med det andet, mens de har begge hænder fri til at fange fisk i store ruser, der sænkes ned over byttet på søbunden. I skal møde verdens største liggende Buddha, gå på verdens længste træbro på 1,2 km, se verdens største bog med 1407 sider udhugget i marmor, og I kigger indenfor i verdens ældste og største pagode - Shwedagon i Yangon.  

Det meste I møder uden for storbyerne fungerer fortsat som for mange generationer siden, oksekærrer midt i trafikken, selv i byerne, for det er først nu, hvor demokratiet så småt er ved at få råderum i landet, at der for alvor bliver åbnet for turismen. Så det haster, hvis I vil opleve den oprindelige kultur i Myanmar.

Prikken over i'et er en befolkning, hvis smil og gæstfrihed er nogle af de mest oprigtige, I kan støde på i denne verden. Hav for øje, at Myanmar ikke er billig, men det er alle pengene værd!  

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Danmark - Mandalay
Vi flyver fra København med Thai Airways til Mandalay via Bangkok. Alle måltider ombord er inkluderet.
Dag 2.
Mandalay og Amarapura
Ankomst i Mandalay om morgenen. Efter paskontrol og bagageudlevering venter jeres lokalguide og chaufføren, der tager jer på byrundtur før indtjekningen på hotellet, som først er muligt efter kl. 14. Kloster- og tempelbesøg med verdens største bog og siddende Buddha, samt solnedgang set fra Mandalay Hill.
Dag 3.
Mandalay - på egen hånd
Dagen på egen hånd med mulighed for at se mere af Mandalay, besøg i tre tidligere kongebyer i omegnen, sejlads på Ayeyarwaddy-floden for at se verdens største udhuggede pagode i Mingun-klippen.
Dag 4.
Mandalay - Bagan flodsejlads på Ayeyarwaddy-floden
8-9 timers sejlads frem til Bagan, mens I følger livet på og langs floden frem til en enorm samling templer, der med sikkerhed overrumpler alle.
Dag 5.
Bagan - heldagsudflugt på tempelsletten
Udflugt til Bagans enestående tempelslette, hvor mere end 2000 templer står skulder ved skulder på et område på 104km2, ca. på størrelse med Amager. I besøger en række af de bedst bevarede og ser på arkitekturen, skulpturerne, kalkmalerierne og andre utrolige udsmykninger.
Dag 6.
Bagan - på egen hånd
Dagen i Bagan er på egen hånd. I kan besøge flere templer eller leje cykler og køre ud til de små landsbyer med bambusflettede pælehuse og se, hvordan de lokales meget primitive dagligdag foregår. Kyat Kan hule-klostret er også en oplagt mulighed. Det er et berømt meditationscenter, hvor I med stor sandsynlighed kan få en af munkene til at lære fra sig af meditationens kunst og vise rundt på klostret.
Dag 7.
Bagan - Inlesøen
I skal tidligt op og flyve mod Inlesøen - et af turens mest særprægede højdepunkter. Fra lufthavnen kører I en times tid gennem en fortryllende natur til den naturskabte Inlesø, med de flydende landsbyer, marker og haver.
Dag 8.
Inlesøen - heldagsudflugt på søen
Med egen guide og båd skal I på opdagelse i det underfundige mikro-samfund, hvor alt foregår til vands. Primitive værksteder, små flydende landsbyer, marker og vuggende haver. Kloster, In Thein pagoderne og junglelandsby er på dagens program, på jeres udflugt tilbage til en svunden tid, der dog stadig har en meget malerisk nutid.
Dag 9.
Inlesøen på egen hånd
Inlesøen på egen hånd. Hvis I ikke vil nøjes med at slappe af på terrassen og indtage søens fantastiske udsigt og særprægede fugleliv, er receptionen på hotellet behjælpelig med mange forslag til andre oplevelser i området.
Dag 10.
Inlesøen - Yangon
Tidlig afhentning på hotellet for at flyve til Myanmars største by, Yangon, hvor der er guidet sightseeing til fods. Programmet indeholder: Sule-pagoden, victorianske bygninger, India Town, China Town, Chaukhtagyi-pagoden med verdens største liggende Buddha og besøg i verdens ældste og største pagode - Swedagon.
Dag 11.
Yangon - hjemrejse
Dagen er på egen hånd med mulighed for at besøge flere seværdigheder i byen og evt. gøre de sidste indkøb på rejsen. Her er Bogyoke-markedet, også fyldt med muligheder. Husk at prutte om priserne. Om eftermiddagen afhentning på hotellet til lufthavnen, hvorfra i flyver med Thai Airways via Bangkok og videre til København.
Dag 12.
Hjemkomst
I ankommer tidligt om morgenen til København.
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

burma - mandalay_u bein bridge_02

Dagsprogram Myanmar

Dag 1. København - Bangkok - Mandalay

I flyver med Thai Airways fra Københavns Lufthavn til Mandalay med et kort stop og flyskift i Bangkok.

Dag 2. Mandalay og Amarapura

Gennem flyets vinduer har I nok allerede i det tidlige morgenlys bemærket, at Myanmar har store bjergrige områder med tæt jungle og kæmpe grønne og frodige landskaber med marker og små landsbyer på sletter og i dale. Men også et par større byer, bl.a. landets næststørste, Mandalay, hvor flyet nu lander. Efter pas- og visumkontrollen, og med kufferterne forbi tolderne, mødes I af guidens: "Mingalarbar!". Så har I allerede lært at hilse, som man gør på disse kanter, altid med et smil, for burmeserne er generelt utroligt venlige mennesker.

Da I først kan tjekke ind på hotellet efter kl. 14, har guiden, for at udnytte tiden bedst muligt, arrangeret en interessant sightseeing i den gamle kongeby Amarapura, som to gange har været hovedstad i Myanmar. Fra 1783-1821 og igen fra 1842-1859. Amarapura betyder "Den udødelige By". Og indtil nu har den levet op til navnet. I dag er den en slags forstad til Mandalay, landets næststørste by med omkring en halv million indbyggere.

Køreturen fra lufthavnen tager små 45 minutter, og chaufføren styrer direkte mod Taungthamen, en sø, der krydses af verdens længste træbro, med mere end 200 år på bagen. Den 1.2 km lange U-Bein-bro er opført i 1782 af solide teaktræs-stolper og -planker, som stort set alle er originale og stadig gør det muligt for de lokale dagligt at komme tørskoet frem og tilbage mellem deres boliger og rismarkerne. Det tager ca. et kvarter at vandre over den rustikke bro, som er en af Mandalays mest besøgte seværdigheder. 

Efter en frokost for egen regning er næste mål tre af Mandalays vigtigste seværdigheder. Først gælder det Mahamuni Paya, der huser en enorm guldbelagt Buddha-figur, som hver morgen før solopgang får børstet tænder af munkene, der sætter en stor ære i at udføre den opgave. Shwe Inbin klostret er af teaktræ, båret af vældige træstolper og forsynet med nogle helt enestående håndudskårne udsmykninger. Og den tredje seværdighed er den helt enestående Kuthodaw-pagode, som rummer verdens største bog med 1407 sider, alle udhugget i marmor, hvor skriftsproget er pali. 730 stupaer er specielt bygget til at huse de mange sider af bogen, som det siges vil tage 450 dage at læse i almindeligt tempo.

Det var vel noget af et dagsprogram, der ikke levnede meget tid til at lade flyveturens og tidsforskellens jetlag komme på banen. Dagen afsluttes på Mandalay Hill, som er et populært sted at se solen gå ned, mens man nyder udsigten over Mandalay og Ayeyarwaddy-floden. Og så er det vist tid til at tjekke ind på hotellet og måske indtage et lille hurtigt måltid, før sengen venter efter en lang førstedag i Myanmar.

Overnatning: Mandalay
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3. Mandalay på egen hånd

Der er ingen arrangementer i dag, hvor I kan udforske Mandalay på egen hånd. Byen som stjal Rudyard Kiplings hjerte i 1892 og som han skrev om i sit berømte digt "The road to Mandalay", som siden musikalsk fandt vej til hitlisterne med hjælp fra kendte sangere som bl.a. Frank Sinatra, og her hjemme: Mogens Wieth, Four Jacks og Kim Larsen. Hvem kender ikke omkvædet: "..Oh den vej til Mandalay…"

Byen er meget sikker at færdes i, og det er let at komme tæt på de lokale, især når man husker at smile og sige: mingalarbar. Små butikker alle vegne med eksotiske ting. Et livligt marked med boder, hvor man bydes på smagsprøver, og hvor de lokale både handler og udveksler sladder, da facebook endnu ikke er almindelig og let tilgængeligt her. Caféer med god og stærk burmesisk kaffe, små spisesteder med spændende menuer, og et særligt jademarked, der er værd at standse op ved. Her kan man se, hvordan man sliber og skærer jadesten til smykker, der er efterspurgt viden om - og naturligvis også sælges her.

Mandalay er på mange måder en stor landsby, hvor man i gadebilledet kan se hestevogne og oksekærrer bringe varer rundt, hvor det myldrer med munke, små motorcykler, cykler, rickshaws og ældre bilmodeller. Som andre steder i denne verdensdel må man undre sig over, hvor meget det er muligt at køre rundt med på en lille motorcykel. Køleskabe er langt fra almindeligt hos rigtigt mange mennesker her. De køber derfor dagligt friskslagtet kød og fisk, der hænger på kroge eller ligger på borde i skyggen med fluer summende omkring. Ikke kun munke ses om morgenen med tiggerskåle i hænderne. Nonnerne, som er genkendeligt klædte i lyserødt, går fra hus til hus, hvor de uddeler velsignelser og synger sange som tak for det, de får i skålene.

Der er også mange små værksteder, hvor hele familier arbejder med at fremstille bladguld. Kig ind og se, hvordan det foregår og køb eventuelt et par små blade til at have med som offergaver til næste tempelbesøg. Det gør de lokale, når de har råd. Det er på den måde, så mange af landets templer og statuer af Buddha fremstår så flot gyldne. Husk i øvrigt at have et par tørklæder med til at dække bare skuldre og benene ned til knæene, når I besøger templer, pagoder og andre religiøse steder, hvor man også stiller skoene uden for - ja endog nogle steder heller ikke har sokker på, når man går ind.

Tager I en taxa, skal I forhandle prisen først. Alle slags biler er i brug, og mange af dem er vældigt spøjst udsmykket inden i. For de morgenfriske (før kl. 11) er det værd at shanghaje en taxa, som kan bringe jer til Mahagandayon klostret, der ligger en god halv times kørsel fra Mandalay. Her kan I opleve hvordan munkene modtager deres daglige velsignelse og almisse i form af mad i deres fremstrakte skåle. De følger Theravada buddhismens bud, som betyder, at de kun må spise, fra solen står op, og til den står højst på himlen. Her står de så, munkene, omkring tusinde af dem. I lange rækker med bare fødder, og de bordeaux-farvede munkeklæder viklet rundt om deres nøgne kroppe, og venter tålmodigt på at få noget i deres solide skåle, når de kommer frem til de kæmpestore gryder på den store gårdsplads, hvor der bliver øst ris op til dem med store træskeer.

Bagefter er det muligt at gå på opdagelse i det store klosterkompleks og se køkkener, sovesale, fællesområder, klasseværelser, pagoder og meget mere, der giver et fint indblik i de burmesiske munkes dagligdag. Myanmar er et af de lande i Sydøstasien, der har flest buddhistiske munke. 60 pct. af landets munkebefolkning er bosat i Mandalay og omegn, og omkring tusinde af dem bor her i klostret. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Mandalay

Dag 4. Farvel Mandalay og heldags sejltur til Bagan

Efter et meget tidligt morgenmåltid tjekkes ud og I bringes ned til Ayeyarwaddy-floden, hvor hurtigfærgen afgår kl. 6. Der er et vældigt og meget spraglet mylder omkring færgen, fordi mange lokale også skal have mange ting med, eller de bringer last frem til mange andre både her på kajen.

I sejler med strømmen, så turen tager kun omkring 9 timer, hvis vandstanden i floden er normal. Og der er nok at se på, for næppe er sejladsen begyndt, før omgivelserne ændrer sig. Små både tøffer i begge retninger, nogle med fiskere i arbejde, andre godt fyldt med last. Fine små landsbyer langs breddene. Huse på pæle, der hindrer oversvømmelser i boligen, når vandet stiger, men ellers giver de skygge under gulvet, hvor kvinder vasker tøj, koger mad, børnene bader, store søskende vasker hår på de mindste, og mændene og de store drenge snedkererer, ordner fiskenet og andre af dagens rutiner.

Skibet har indendørs område, hvor man kan sidde med aircondition, og udendørs hvor man kan sidde overdækket og beskyttet mod solen eller helt frit. Måske med en god bog ved hånden sammen med kameraet. Alt er meget afslappet. Jeres billet sikrer en fast plads indendørs, men I kan "reservere" en ekstra stol uden for ved at lægge en trøje eller andet på den. For er båden fyldt, kan det knibe med pladserne ude i det fri. Der serveres gratis kaffe og te de første timer frem til frokosttid, hvor det smilende bådpersonale tager imod frokost-bestillinger. Valget er simpelt men velsmagende og består af enten stegte nudler eller stegte ris. Men man kan i den lille café under hele sejlturen købe både forfriskninger og snacks.

Tidligt på aftenen er de ca. 300 km's sejlads forbi. Skibet lægger til i Bagan, hvor chaufføren venter for at bringe jer til hotellet, hvor resten af aftenen er på egen hånd.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bagan

Dag 5. Bagan, verdens tætteste tempelområde

Bagan kan ikke sammenlignes med noget andet sted på Jorden. Flere end to tusinde templer og pagoder på et område på størrelse med Amager. Ikke så få af dem er store pompøse bygningsværker, man kan komme højt op i og få en fantastisk udsigt fra ud over den grønne slette, hvor en uendelighed af gyldne tårne rager i vejret og skinner om kap med solens stråler. På et tidspunkt var her helt ubegribeligt mange flere.

I alt anslår man, at her var ca. 13.000 imponerende helligdomme, foruden nogle ikke mindre prangende paladser og den jævne befolknings små huse og hytter omkring livlige markedspladser, da Marco Polo besøgte det daværende kongerige og lovpriste det sidst i 1200-tallet.

Krige, især den mongolske invasion, ledet af Kublai Khan, jordskælv og manglende vedligeholdelse i senere perioder, har sammen med naturens slitage siden fjernet omkring 10.000 af helligdommene, men også efterladt ikke så lidt til nutidens arkæologer at rode i. Alligevel er der stadig så ufatteligt meget tilbage, som vi - ikke engang særligt mange - turister kan beskue og glæde os over nu er blevet fredet af UNESCO til bevarelse for fremtiden som verdensarv.

Før den store rundtur mellem templerne vil guiden og chaufføren dog tage jer forbi det lokale marked, så I kan opleve morgentravlheden der, og hvor man kan købe alle dagligdagens varer fra kød til kul. Det er et malerisk skue med alle de mennesker i deres farverige klæder, som er ret forskellige, alt efter hvilken etnisk minoritet, de tilhører blandt landets 135 forskellige grupper.

Og så gælder det templerne, som I kun kan nå at se et lille udvalg af. Vi har derfor lagt vægt på at udvælge en variation fra forskellige tidsperioder, størrelser, historier og byggestil mm, så I generelt får et rigtigt godt indblik i, at et tempel ikke bare er et tempel, Så I skal kigge inden for i Swezigon, Htilominlo, Nathtaukkyaung, Ananda, Gubyaukgyi, Manuha, Dhamayangyi og Sulamani templerne og pagoder, hvor guiden vil fortælle historien om funktionerne, buddha-skikkelserne på stederne, samt kalkmalerier og andre vægudsmykninger.

Når I er fyldt op med alle disse oplysninger, forklaringer og blændende synsindtryk, kører I hen til det bedste sted at nyde solnedgangen over Bagan-sletten, hvor I vil se alle de guldbelagte spir gløde og glinse i solens sidste stråler. Og når den forsvinder i det fjerne, bliver I kørt tilbage til hotellet, lige i tide til aftensmad.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bagan

Dag 6. Bagan på egen hånd, måske i meditationsklostret

Dagen er helt jeres egen. Måske til total afslapning. Eller til at vandre rundt på tempelområdet og besøge flere helligdomme. Eller hvad med at leje en cykel på hotellet og køre ud til nogle af de små landsbyer i omegnen og se, hvordan folk lever der i og omkring de små bambusflettede huse på pæle tæt ved markerne, hvor der måske pløjes med oksespand eller høstes med segl, alt efter sæsonen. Og der er i hvert fald ikke meget i dagligdagen her, som synes fjernt fra dagene for adskillige generationer siden.

Det kan også anbefales at køre ud til Kyat Kan Cave klostret, som er et kendt meditationscenter, hvor I med stor sandsynlighed kan finde en munk, der vil give sig tid til at lære jer noget om, hvordan man mediterer og hvorfor. Spørg på hotellet om frokostmuligheder på ruten, før I tager af sted.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bagan

Dag 7. Mødet med Inlesøen med de flydende marker

Endnu en dag med tidlig vækning og morgenmad, for I skal videre til Inlesøen - og der er kun én daglig flyforbindelse. Og det er med tidlig afgang. Til gengæld får I så meget mere ud af dagen og oplevelserne på og omkring søen, der er endnu et af rejsens store højdepunkter.

Hurtigt efter landingen opdager I, at naturen her på vejen til Nyaung Shwe ved indgangen til den 22 km lange sø, utroligt nok er endnu mere fantastisk, end I hidtil har set. Her venter jer usædvanlige oplevelser med bl.a. landbrug på kunstige flydende marker, og fiskere, der ror deres både på en måde, I aldrig har set magen til andre steder. Men det er kun en lille del af livet på og omkring søen. Nyaung Shwe ligger idyllisk ved bredden af søen, hvor der også er små hyggelige restauranter, hvor I bliver sat af, enten ved det hotel, hvor I skal bo, eller ved båden, der vil sejle jer det sidste stykke ud på søen til det valgte hotel. 

Resten af dagen er til afslapning eller aktiviteter på egen hånd. Receptionen på hotellet kan fortælle om forskellige muligheder. Husk at have kameraet indenfor rækkevidde hele tiden, og især når solnedgangen nærmer sig, for motiverne vil da stå i kø for at komme ind på billedkortet. Bønderne padler tilbage i bådene fra de flydende marker, fiskerne kommer ind med deres små både med de særprægede koniske net liggende foran på båden, som de ror med en hånd og et ben, mens de står på det andet og har en arm fri til forskellige gøremål. Det er ren akrobatik og ser fantastisk ud. Frem med kameraet igen. Klik, klik.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Inlesøen

8. dag. Livet på og omkring Inlesøen, endnu en uforglemmelig dag

I vågner op til duften af friskbagt brød og fuglekvidren, da der er et meget rigt fugleliv på og omkring søen. Efter morgenmaden afhentes I af lokalguiden og bådføreren, som hele dagen skal bringe jer rundt til søens mange overraskelser. Det er en god idé, at have en let trøje eller et tørklæde med, eller andet til beskyttelse mod den stærke sol her i 900 meters højde og med genspejling fra vandet.

Overalt på søen er der et vældigt dagligt leben. Fiskerne er fra tidlig morgen travlt optaget med deres ikke mindre særprægede arbejdsmetoder, hvor de er i stand til at fiske og ro de små træbåde, mens de står på et ben og ror med det andet ben snoet om en åre og således har begge hænder fri til at fiske ved at sænke de koniske fiskeruser ned over de fisk, de får øje på i vandet. Når fangsten er i fælden, spiddes den med et spyd og trækkes op i båden med rusen. Det ser intet mindre end fantastisk ud, nærmest akrobatisk, og er rigtig sjovt at studere på nært hold.

Dagens første seværdighed er det flydende og meget farvestrålende 5-dages marked, som er prydet af de forskellige klædedragter og varer fra mange etniske minoriteter. Fra markedet zig-zag'er I mellem små landsbyer på søen og de flydende marker, båret på vandet af luften i afskårne siv i underlaget, før I besøger "De hoppende kattes kloster" ude på søen, hvor munkene blev berømte for de umuliges kunst, nemlig at kunne dressere katte til på signal fra munkenes leder at springe gennem ringe. Lederen er siden død, og ingen har siden formået at gøre ham kunsten efter og dressere dyrene til at udføre "kattekunster", så nu er klostret bedre kendt som "De sovende kattes kloster". Et interessant og anderledes besøg. 

Næste stop er den flydende Inn Paw Khone landsby, hvis beboere har gjort det til et speciale at lave klæder og reb af lotusblomsternes stærke stilke. I følger den finurlige proces fra stilk til tråde, der fortsætter over i væveriet for at blive til smukke "longyi". En "longyi" er den del af burmesernes nationale klædedragt I allerede har set mange steder i form af den slå-om-nederdel, som benyttes af både mænd og kvinder i hele landet. Teknikken og processerne her i væveriet er gået i arv gennem generationer, som også selv har håndbygget væve og andre maskiner, der da også ligner noget fortidigt fra et museum. Men her er de stadig i brug hver dag.

Frokosten indtager I på en flydende restaurant med lokale specialiteter, der kan skylles ned med glimrende burmesisk øl, begge dele er billige - og tillige serveret i fantastiske omgivelser. Men I skal videre til Inn Thein pagoderne inde på søens vestbred, som I når frem til ad kanaler, der bliver stadig smallere. 

Fra båden er der 10-15 minutters vandring op til Inn Thein pagoderne, og på vejen går I gennem en ægte jungle-landsby, hvor børnene løber næsten nøgne rundt og leger, måske med et trillebånd i form af en udslidt cykeldæk, som de styrer med en lille pind. Primitive lege, der ligner arv fra den vestlige verden for hundrede år siden. Kvinder står med alt tøjet på og bader i det grumsede flodvand, mens de vasker tøj, og når I vil fotografere sceneriet, vender de genert ryggen til de "blege" fotografer med kameraer, der i mange tilfælde koster mere end familiernes huse her i landsbyen.

Tæt ved trapperne det sidste stykke op til pagoderne er der boder med typiske souvenirs. Kan du mærke vandreturen på vejrtrækningen op ad trapperne, så vent til du når op. For da taber du helt pusten ved den eventyrlige udsigt, der kunne være klippet ud af en Indiana Jones-film. Hundreder af stupaer tårner sig op, så langt øjet rækker over den grønne jungleskov. Et mageløst syn.

Dagens sidste seværdighed er Phaungdaw Oo-pagoden, den største, smukkeste og vigtigste pagode i hele Shan-staten, som Inlesøen ligger i. Pagoden huser fem meget hellige guldbladsbelagte sten, der forestiller Buddha, og som det er enhver burmesisk munks pligt at besøge og ære mindst én gang i livet. Hvert år i oktober er der en religiøs festival, hvor fire af de fem hellige sten bæres og sejles rundt i Inlesøen med besøg i samtlige landsbyer. Alle fem sten må aldrig samtidig fjernes fra pagoden, da det betyder uheld. Når alle fem sten igen er tilbage i Phaungdaw pagoden, afsluttes festivalen med en række hellige ritualer og ceremonier.

I går igen ned til båden og sejler tilbage til hotellet lige i tide til at nyde solnedgangen og mærke stilheden sænke sig over søen fra hotellet. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Inlesøen

Dag 9. Inlesøen på egen hånd

Efter det tætte oplevelsesfyldte program i går er dagen i dag på egen hånd med mulighed for at sidde tænksomt på terrassen og se ud over de yndige omgivelser med søen og de frodige bjerge, mens de første dages mange indtryk langsomt kan falde på plads. Måske mens der redigeres i kameraets fyldige samling af fotos på billedkortet.

Ønsker man flere oplevelser her omkring Inlesøen, er de meget behjælpelige med forslag i receptionen. Hvis man vælger en total slapper i liggestolen den sidste eftermiddag, rækker det vel blot at kigge ud på søens aktiviteter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Inlesøen

Dag 10. Farvel til Inlesøens stilhed og goddag til hektiske Yangon

Der er forholdsvis tidlig morgenmad og afhentning på hotellet, for I skal med fly til Myanmars største by, Yangon, som tidligere hed Rangoon. I modtages i lufthavnen af en ny lokalguide, som resten af dagen viser jer rundt i byens mest interessante kvarterer. Første del foregår til fods gennem mylderet i den historiske del af byen med de victorianske bygninger fra den britiske kolonitid. Udgangspunktet for vandringen er fra det berømte Strand Hotel, som blev opført i 1901 lige ud til Yangon-floden. Første stop bliver ved den ottekantede Sule-pagode med det 48 meter høje spir i hjertet af byen. Herfra fortsætter I mod nogle af de mest spektakulære etniske bydele, en tur gennem den tætte trafik og forbi det store byggerod, som hænger sammen med den store udenlandske interesse i, efter det spirende demokrati i landet, at komme ind på det burmesiske marked med deres globale filialer.

Myanmars grænser til fem forskellige lande: Laos, Thailand, Kina, Indien og Bangladesh har gennem tiderne tiltrukket immigranter fra disse lande. Og de er, som så mange andre indvandrere rundt om i verden, rykket ind i samme kvarterer, som derfor i dag bærer tydelige præg af disse etniske minoriteter i hele byområder som India Town, China Town osv, hvor der er lokale markeder, butikker og restauranter med netop disse nationaliteters specialiteter i en grad, så man faktisk direkte kan lugte sig frem til, hvor man er. Den stærke karryduft f.eks. i India Town registrerer man straks. Og de forskellige templer, sproget, accenten og andre lyde, den fysiske udstråling, samt klædedragterne er andre pejlemærker for, hvor i byen man befinder sig.

Efter et par timers spadseretur bringer guiden jer til det aftalte sted, hvor chaufføren venter for at køre jer til Chaukhtagyi-pagoden med verdens største liggende Buddha. Her myldrer ikke mindst mange munke rundt, og det er fristende at fotografere på livet løs. Men spørg altid om lov til at indfange mennesker med kameraet. Eventuelt med et smil og ordet: "mingalarbar!" Det er i øvrigt meget sjældent, svaret er afvisende.

Dagens sidste seværdighed er ved verdens ældste og største pagode, Swedagon, som året rundt besøges af buddhistiske pilgrimme fra hele kloden. Her opbevares nemlig væsentlige relikvier fra Buddha. Den overdådigt udsmykkede pagode med den enorme ægte guldforgyldte kuppel, er helt fantastisk at besøge, når solens sidste stråler rammer den i et helt forrygende farvespil, lige før tusmørket trænger frem. Aftenen er herefter på egen hånd og byen bugner med restauranter og caféer i alle afskygninger.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Yangon

Dag 11. Sidste indkøb og seværdigheder i Yangon, hjemrejse

Der er ikke fastlagt noget program for denne sidste dag før hjemrejsen til Danmark (hvis man ikke før udrejsen har planlagt en forlængelse af turen med en strandferie).

I kan dog sagtens nå at gøre de sidste indkøb f.eks. på det righoldige og underholdende Bogyoke marked, også kendt som Scott Market. Husk at tinge om priserne. Og glem ikke tiden. Kl. 16.30 afhentes I på hotellet for at blive kørt til lufthavnen til en tidlig afgang med Thai Airways med kort stop i Bangkok og videre der fra til København med ankomst næste dag.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 12. Hjemkomst

 

Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jun 2019 - 15. dec 2019
kr. 17.365
kr. 23.865
kr. 16.555
kr. 15.155
kr. 16.555
 
16. dec 2019 - 23. dec 2019
kr. 19.375
kr. 25.870
kr. 18.560
kr. 16.660
kr. 18.560
 
24. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 18.175
kr. 24.670
kr. 17.360
kr. 15.760
kr. 17.360
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jun 2019 - 15. dec 2019
kr. 17.970
kr. 25.165
kr. 17.100
kr. 15.700
kr. 17.100
 
16. dec 2019 - 23. dec 2019
kr. 19.980
kr. 27.170
kr. 19.105
kr. 17.205
kr. 19.105
 
24. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 18.780
kr. 25.970
kr. 17.905
kr. 16.305
kr. 17.905
 

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Renovering af Shwedagon-pagoden

Bemærk, at Shwedagon-pagoden i Yangon renoveres fra september 2018 til marts 2019. I denne periode vil pagoden være delvis dækket af stillads.

Hele området vil dog være åbent for besøgende. 

Børneregler

Barn A: 1 barn u/ 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne.

Barn B: 1 barn u/ 18 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne.

Maksimalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse med Thai Airways fra København til Mandalay via Bangkok. Retur fra Yangon til København via Bangkok
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Mandalay lufthavn til hotel
 • 2 nætter i Mandalay med morgenmad
  Godt: Kyi Tin, superior værelse
  Ekstra godt: Bagan King Mandalay, superior værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide til Amarapura og Mandalay, inkl. frokost (U-Bein broen, Mahamuni Paya- pagoden, Shwe Inbin-klostret, Kuthodawpagoden og solnedgang ved Mandalay Hill)
 • Privat transport fra hotel i Mandalay til havnen og heldagssejltur på Ayeyarwaddy-floden til Bagan
 • Privat transport fra Bagan havn til hotel
 • 3 nætter i Bagan med morgenmad
  Godt: Bawga Theiddhi Hotel, superior værelse
  Ekstra Godt: Amazing Bagan Resort, deluxe værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide til Bagans tempelslette med besøg i en god håndfuld UNESCO-templer (bl.a. Swezigon, Htilominlo, Nathtaukkyaung, Ananda og endnu flere)
 • Privat transport fra hotel i Bagan til lufthavn
 • Indenrigsfly fra Bagan til Heho (Inle-søen)
 • Privat transport fra Heho til Inle-søen 
 • 3 nætter ved Inlesøen med morgenmad
  Godt: Paramount Inle Lake, deluxe værelse
  Ekstra godt: Pristine Lotus Spa Resort, flydende duplex
 • Heldagsudflugt med lokalguide på Inle-søen (flydende landsbyer, marked, haver, marker, In Thein-pagoderne, kloster, væveri, Intha-fiskerne og Phaungdaw Oo-pagoden)
 • Privat transport fra Inle-søen til Heho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Heho til Yangon
 • Privat transport fra Yangon lufthavn til hotel
 • 1 nat i Yangon med morgenmad
  Godt: Clover City Plus Hotel, superior værelse
  Ekstra godt: Summit Park View Hotel, superior værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide i Yangon (gåtur i Yangons etniske kvarterer, Strand Hotel, Sule-pagoden, Chaukhtagyi- og Swedagon-pagoderne)
 • Privat transport fra Yangon hotel til lufthavn

 

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS fra kr. 1.300 inkl. skatter og afgifter
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Byzone-entré til: Mandalay, Bagan, Inlesøen og Yangon
 • Visum til Myanmar kr. 500 (arrangeres af Stjernegaard Rejser)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Bådtransport mellem Inle-sø hotellet og havnen
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Renovering af Shwedagon-pagoden

Bemærk, at Shwedagon-pagoden i Yangon renoveres fra september 2018 til marts 2019. I denne periode vil pagoden være delvis dækket af stillads.

Hele området vil dog være åbent for besøgende. 

Ex. tillæg over jul og nytår

Tillæg fra 22. dec - 08. jan på strandhotellet (5 nætter) fra ca. kr. 500 pr. person

Børneregler

Barn A: 1 barn u/ 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne.

Barn B: 1 barn u/ 18 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne.

Maksimalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Vejrforhold på Ngapali Beach

Afrejse fra maj - okt er ikke muligt på grund af vejrforholdene på Ngapali Beach.

Skulle I ønske at rejse i nævnte periode kan vi sagtens finde alternativer til Ngapali Beach - kontakt vores rejsekonsulenter og forhør om mulighederne.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse med Thai Airways fra København til Mandalay via Bangkok. Retur fra Yangon til København via Bangkok
 • Lufthavnsskatter og brændstoftillæg
 • Privat transport fra Mandalay lufthavn til hotel
 • 2 nætter i Mandalay med morgenmad
  Godt: Kyi Tin, superior værelse
  Ekstra godt: Bagan King Mandalay, superior værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide til Amarapura og Mandalay, inkl. frokost (U-Bein-broen, Mahamuni Paya- pagoden, Shwe Inbinklostret, Kuthodaw-pagoden og solnedgang ved Mandalay Hill)
 • Privat transport fra hotel i Mandalay til havnen og heldagssejltur på Ayeyarwaddy-floden til Bagan
 • Privat transport fra Bagan havn til hotel
 • 3 nætter i Bagan med morgenmad
  Godt: Bawga Theiddhi Hotel, superior værelse
  Ekstra Godt: Amazing Bagan Resort, deluxe værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide til Bagans tempelslette med besøg i en god håndfuld UNESCO-templer (bl.a. Swezigon, Htilominlo, Nathtaukkyaung, Ananda og endnu flere)
 • Privat transport fra hotel i Bagan til lufthavn
 • Indenrigsfly fra Bagan til Heho (Inle-søen)
 • Privat transport fra Heho til Inle-søen 
 • 3 nætter ved Inlesøen med morgenmad
  Godt: Paramount Inle Lake, deluxe værelse
  Ekstra godt: Pristine Lotus Spa Resort, flydende duplex
 • Heldagsudflugt med lokalguide på Inle-søen (flydende landsbyer, marked, haver, marker, In Thein-pagoderne, kloster, væveri, Intha-fiskerne og Phaungdaw Oo-pagoden)
 • Privat transport fra Inle-søen til Heho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Heho til Thandwe (på dag 10)
 • Privat transport fra Thandwe lufthavn til Ngapali hotel og retur
 • 5 nætter i Ngapali med morgenmad
  Godt: Bay View Resort, bungalow
  Ekstra godt: Bay View Resort, bungalow beach front
 • Indenrigsfly fra Thandwe til Yangon
 • Privat transport fra Yangon lufthavn til hotel
 • 1 nat i Yangon med morgenmad
  Godt: Clover City Plus Hotel, superior værelse
  Ekstra godt: Summit Park View hotel, superior værelse
 • Heldagsudflugt med lokalguide i Yangon (gåtur i Yangons etniske kvarterer, Strand Hotel, Sule-pagoden, Chaukhtagyi- og Swedagon-pagoderne)
 • Privat transport fra Yangon hotel til lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling kr. 1.095 pr. person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris 
 • Provinstilslutning med SAS fra kr. 1.300 inkl. skatter og afgifter
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Byzone-entré til: Mandalay, Bagan, Inlesøen og Yangon
 • Visum til Myanmar kr. 500 (arrangeres af Stjernegaard Rejser)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Bådtransport mellem Inle-sø hotellet og havnen
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret i Myanmar

Myanmar har, som store dele af Asien, 3 sæsoner. Sydvest monsunen præger vejret fra midt maj til sidst i oktober. I denne periode kommer ofte nedbør som hovedsageligt falder om eftermiddagen og aftenen. 

I det centrale Myanmar regner det mest i august og september, mens den tørre periode er fra november til maj. Den køligste periode er fra december til og med januar, hvor man kan opleve nattemperaturer helt ned til frysepunktet i højlandet. Dagstemperaturerne ligger på behagelige 22-25 grader. Derfor anbefaler vi, at I medbringer både sommertøj samt lange bukser og en lun trøje til om aftenen.

 • Bagan
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
25° C 27° C 30° C 30° C 30° C 27° C 26° C 26° C 25° C 25° C 26° C 25° C
13° C 13° C 15° C 18° C 20° C 19° C 18° C 18° C 18° C 17° C 16° C 13° C
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 24 mm 18 mm 18 mm 18 mm 27 mm 18 mm 9 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Ngapali
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 23° C 23° C 25° C 26° C 27° C 26° C 23° C 25° C 26° C 25° C 26° C
10° C 10° C 11° C 15° C 18° C 19° C 18° C 16° C 13° C 14° C 12° C 12° C
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 51 mm 420 mm 291 mm 420 mm 114 mm 30 mm 12 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Mandalay
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 32° C 36° C 38° C 37° C 34° C 34° C 33° C 33° C 32° C 30° C 28° C
13° C 15° C 20° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 20° C 14° C
4 mm 2 mm 1 mm 38 mm 144 mm 129 mm 78 mm 133 mm 156 mm 185 mm 38 mm 7 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Inlesøen
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
27° C 32° C 36° C 38° C 37° C 31° C 30° C 30° C 31° C 30° C 28° C 28° C
17° C 22° C 27° C 30° C 31° C 28° C 27° C 26° C 26° C 25° C 22° C 21° C
7 mm 6 mm 0 mm 3 mm 135 mm 407 mm 343 mm 300 mm 251 mm 158 mm 73 mm 2 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Yangon
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 35° C 36° C 37° C 33° C 30° C 30° C 30° C 30° C 32° C 32° C 32° C
18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 22° C 19° C
5 mm 2 mm 7 mm 15 mm 303 mm 547 mm 559 mm 602 mm 368 mm 206 mm 60 mm 7 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • burma_fit katalog forside
  Myanmar - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 8 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 12.500

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Pragtfulde Vietnam

  17 dage fra kr. 17.590

  • Oplevelser inkl. strandferie
  • Fly på de lange stræk
  • Inkl. udflugter i Mekongdeltaet
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  THAILAND

  Mageløse oplevelser

  17 dage fra kr. 15.695

  • Mageløse oplevelser på tre mageløse hoteller
  • 8 spændende udflugter inkluderet
  • Luksustelt i Hintok River Camp
  • Også velegnet til aktive familier