burma - bagan_tempel_24
Myanmar - Rundrejse med dansk rejseleder

Gyldne oplevelser

4,8 (48 Anmeldelser)
16 dage fra 22.990 kr.

Gyldne oplevelser

Det gamle Østen med overflod af oplevelser

At opleve det mytiske land, Myanmar, som har næsten ligeså mange pagoder som varme smil, er en rejse tilbage i tiden, som du aldrig vil glemme. Næsten ligegyldigt hvor vi færdes, hensættes vi til en svunden tid med oksekærrer på hovedvejen og summende markeder, hvor pyramider af papaya og andre farvestrålende og duftende varer frister. Vandbøfler tager deres tørn i rismarkerne, og "strøm" er for de fleste burmesere stadig noget, der gør det sværere at sejle op ad floden.

Kronragede munke i mørkerøde klæder og nonner klædt i lyserødt ses overalt i gadebilledet med almisseskålen i hånden. Rig som fattig donerer riskorn til dem, for buddhismen er stærk her. Men man donerer ikke for den umiddelbare selvtilfredsstillelse - man gør det, fordi det giver åndelig merit, som skal redde en fra den uendelige reinkarnation.

Vores eventyr begynder i Mandalay og omegn, hvor vi skal gå på verdens længste træbro, se verdens største bog med 1407 sider udhugget i marmor og kigge inden for i verdens ældste og største pagode. Herefter skal vi på en uforglemmelig togtur krydse Gotheikviadukten på vej til Hsipaw, hvor spektakulære vandreture i højlandet venter os.

Nogle spektakulære og næsten hemmelige huler med bedekamre venter os ved Monywa, inden vi kører til Bagan-sletten - landets måske største seværdighed med over 2000 templer og pagoder side om side på et område, som er mindre end Amager.

Den tørre slette ved Bagan viger for Inlesøens flydende haver, marker, landsbyer og Intha-fiskerne i deres små både. Disse legendariske fiskere er kendt for deres unikke fiskemetode, der kan gøre selv den mest garvede ballerina misundelig. De balancerer på det ene ben i bådens agterstævn, styrer åren med det andet og har dermed begge hænder fri til at fange fisk i de hjemmebyggede ruser. Her kommer kameraet på overarbejde.

Rejsen slutter i Yangon med bl.a. et aftenbesøg ved Shwedagon - den helligste og måske smukkeste pagode i verden. 

Vi er eksperter i Myanmar og har eget kontor i Mandalay

Vi har gjort os umage for at give jer de allerbedste oplevelser, som Myanmar kan tilbyde. Ruten er sammensat efter mange rejser til landet, og vi har nu etableret eget kontor i Mandalay. Dermed har vi fingeren på pulsen og følger nøje med i den udvikling, som fejer gennem landet lige nu. Visse steder har vi bevidst undladt nogle kendte seværdigheder, som vi anser for at være mindre interessante - til gengæld har vi fundet nogen enestående steder, som på forunderlig vis endnu ikke er beskrevet i guidebøgerne.

Grib chancen nu og oplev det autentiske og uopdagede Myanmar - inden det er for sent! 

Rute og højdepunkter

burma (Myanmar) - myanmar gyldne oplevelser Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

jess_hvid
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Mandalay Mandalay
2
Højdepunkter
Sejltur på Ayarwaddyfloden og besøg ved den imponerende tempelklippe Mingun, soon-donation, Golden Palace og teaktræsbroen U-Bein.

2 nætter i Hsipaw Hsipaw
2
Højdepunkter
Med tog til bjergbyen Hsipaw via er Gotheikviadukten, vandretur i fantastisk natur med besøg i landsbyer, små familieforetagender og munke- og nonneklostre.

1 nætter i Mandalay Mandalay
1
Højdepunkter
En malerisk tur tilbage til Mandalay med besøg i landets største botaniske have og frokost i Pyin Oo Lwin.

1 nætter i Monywa Monywa
1
Højdepunkter
Vi ser den spektakulære Pho Win Taung, hvor meget få mennesker kommer, samt det overdådige Thanboohya-kompleks med imponerende buddhastatuer.

3 nætter i Bagan Bagan
3
Højdepunkter
To hele dage mellem Baganslettens 2000 prægtige templer fra ca. 1200-tallet. Vi cykler rundt mellem seværdighederne og nyder solnedgang på floden.

3 nætter i Inle (Nyaung Shwe) Inle (Nyaung Shwe)
3
Højdepunkter
Sejlads i kano rundt på søen med besøg i bl.a. væveri, templer, det flydende marked og flydende landbrug. Udflugt til Inn Thein med mosbegroede stupaer.

1 nætter i Yangon Yangon
1
Højdepunkter
Solnedgang over den fantastiske Shwedagonpagode og til fods gennem det indiske kvarter, Chinatown, Sulepagoden og det kendte Strand Hotel.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Kasper er en fantastisk rejseleder. Det, at han kan sproget, åbner mange døre og giver respekt blandt de lokale. Det føltes mere som at rejse med en rigtig god ven.

4,8 (48 Anmeldelser)
burma_gyldne oplevelser_RR katalog forside thailand_floder_RR katalog forside burma_fit katalog forside

Bestil Myanmar kataloger

Søger du inspiration til din Myanmar rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
Thailand

På floder gennem Østens mystik

Rundrejse med dansk rejseleder
Costa Rica

Skildpadder, skov og det søde strandliv

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)